пʼятницю, 1 червня 2018 р.

" ХАЙ СОНЦЮ І КВІТАМ ВСМІХАЮТЬСЯ ДІТИ!"


Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність їх захисту. У цей день у багатьох містах світу проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям, і звісно ж за їх участі. Також у День захисту дітей проводять різні благодійні заходи та концерти, а зібрані на них кошти передаються на допомогу нужденним дітям. І хоча у багатьох розвинених країнах про необхідність захисту дітей згадують не тільки у якісь конкретні дні, а не забувають про них протягом всього року, саме в цей день до дітлахів прикуто найбільшу увагу. 

Ось ми і дочекались літа

 Перше червня - ваша втіха 

Бо цей день у всьому світі 

Приурочений вам діти! 

Такими словами розпочала свято завідуюча бібліотекою Забокрицька Г.З., яка привітала усіх дітей, бажаючи їм мирного та щасливого дитинства. Далі свято продовжилось і дітлахи весело розважались - брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, а саме : " Мамин помічник", " Художник", " Хто кого переспіває", " Чудо-перукар" та багато інших. На кінець свята, коли діти досхочу повеселились, завідуюча бібліотекою приготувала смачні частування та запросила провести літні канікули "разом із бібліотекою".

















Немає коментарів:

Дописати коментар