неділю, 2 квітня 2017 р.

"Книга - скриня великих знаннь"

У Руднянській бібліотеці-філії відбулося свято під час тижня дитячого читання, на яке завітали герої казок та володар скарбниці казок. Вони змагалися у спритності і винахідливісті, застосовували і показали всі свої таланти, щоб отримати чарівну книжку - розмальовку.
 Під час свята "Книга - скриня великих знаннь", бібліотека перетворилась на справжнісіньку казку. Театралізоване дійство, пісні, різноманітні інтелектуальні ігри, вікторини стали окрасою свята.
Завідуюча книгозбірнею Галина Зіновіївна запросила своїх маленьких користувачів в казкову країну Читалію. А щоб дізнатись про царство книг потрібно було пройти книжкові зупинки: "Літературне життя краю", "Будь природі другом", "Розмова в довідковій країні", " Книжкова лікарня", "Торбинка чарівних казок".
Супроводжували юних читачів впродовж свята казкові герої: лікар Айболить, книжкова королева, чарівна фея та багато інших.












До послуг маленьких користувачів бібліотека пропонує книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.

Немає коментарів:

Дописати коментар