вівторок, 16 червня 2015 р.

" Найчарівніший куточок Волині"


 Синьоока Волинь – край озер та річок, що вважаються одними з найчистіших водойм Європи, край дрімучих лісів, проліскова і чебрецева сторона, гарна в пору червневого колосіння,соняшникового раювання, бджолиного медоносу, гречкового      сладострастя, вересневого сонцезгусту. Ставки, річки у кучерявих вербах, вишиті блакиттю волошок і яскравістю маків, жайворонкових співів – усе це неповторний  волинський край.
Волинь славитися своїми найчарівнішими місцями. До одного з таких місць належить садиба «Гаївка», що знаходиться на чарівній землі Волині, у селі Ольганівка, Рожищенського району. Тут вдало характеризується природа Волині, де унікально поєднуються волинські краєвиди. Цей чарівний куточок приймає гостей із 2006 року. Саме в цьому році на садибі побудовано перший дерев'яний будинок з каліброваного брусу, крім того на березі ставка є альтанка, у якій можна відпочити, відчути та побачити усю красу навколишньої природи. Також є ще одне розташування на острівці посеред водойми, де можна порибалити.

 Трохи згодом на території гостинної садиби « Гаївка» побудували інший будинок - вже в сучасному стилі, на подвір'ї якого було облаштовано дитячий майданчик. Крім житлового будинку на садибі розміщені – альтанки для відпочиваючих, місце під автостоянку, ставок. Навколо будинку газони трави, до будинку ведуть доріжки з плитки, садиба обнесена парканом. У користування туристам надається весь будинок і присадибна рекреаційна зона.

Дістатися до « Гаївки» надзвичайно легко, адже вона знаходиться неподалік від траси.
«Гаївка» – це є ідеальний простір для нового виду зеленого туризму. Це краєвид нашої неповторної природи, це куточок із гостинними людьми, які пропунують відпочинок, риболовлю, збір лікарських трав, грибів, знайомство з місцевими традиціями. Незабутні враження від спілкування з природою, залишать неповторні відчуття у кожного, хто забажає відвідати садибу « Гаївка»

Садиба « Гаївка» - це чарівний, колоритний куточок Волині, чудова земля. Завітайте до садиби « Гаївка» і ви не пожалкуєте!




Роман Максимчук, учень 7 класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар